INTERPOLITEX 2013 v Moskvi

by Urednik

KALAŠNIKOV NA SEJMU V MOSKVI PREDSTAVLJA VEČ KOT 50 MODELOV OROŽJA

Koncern “Kalašnikov” na razstavi INTERPOLITEX – 2013, ki poteka od 22. do 25 oktobra 2013, predstavlja nad 50 modelov strelnega orožja. Na razstavnem prostoru podjetja Kalašnikov bodo predstavili nad 50 modelov vojaškega in civilnega orožja, ki je zanimivo tako za obrambna ministrstva kot varnostne sile Ruske federacije in drugih držav.

Razstavljajo tako nove kot že znane in uveljavljene modele orožja. Kalašnikov tako predstavlja karabinko sajga-MK-107 za praktične strelce, pa tudi avtomatske puške Kalašnikove serije “st6o” SV-99 in SV-98 in SVD za naboje .308 winchester, profesionalno karabinko 18,5 KS-K, izpopolnjene in posodobljene verzije modela AK-74 in avtomatski pištoli “vitez-SN” in “bizon”.

“Na razstavnem prostoru koncerna Kalašnikov je predstavljen celoten spekter ruskega orožja, ki ga je moč uporabiti za obrambo. Naš koncern pokriva 95 odstotkov skupne proizvodnje strelnega orožja v Rusiji, vse to pa predstavljamo na sejmu INTERPOLITEX-2013,” je izjavil direktor Kalašnikova Konstantin Busigin.

Pripravil: B. Knific, foto: Military Photos, vir: Ruska Rec

Povezani članki