MAKS 2015: Kljub sankcijam v Rusiji prisotna tudi ameriška podjetja

by Urednik

VIDEO: Prvi dan ruskega letalskega salona MAKS 2015

Na letališču Žukovski pri Moskvi v teh dneh (25. – 30. avgust 2015) poteka Mednarodni salon letalstva in vesoljske tehnike MAKS 2015, na katerem pa so kljub težavam v ruskih odnosih z Zahodom prisotna številna ameriška in tudi evropska letalska podjetja.

Po poročanju ruskih medijev se število ameriških podjetij, ki se predstavljajo na ruskem salonu MAKS 2015 ni zmanjšalo, saj jih je prisotnih več kot deset. Nekateri letalski strokovnjaki pravijo, da bi prav ta dogodek in dogovarjanja o novih poslih lahko pomagala pri otoplitvi odnosov z Rusijo. Na letošnji ruski letalski prireditvi je sicer več kot 150 tujih podjetij iz 25-ih držav, vključno z Avstrijo, Belgijo, Veliko Britanijo, Nemčijo, Italijo, Francijo, Češko, Švico in ZDA.

Prvi dan letalskega salona MAKS 2015 je Rusija že nastopila z vsemi najatraktivnejšimi letalniki, ki si jih lahko pogledate v spodnjem videoposnetku, vključno z najnovejšim lovcem 5. generacije Suhoj T-50.

Pripravil: A. Knific, foto: You Tube

 

VIDEO: Prvi dan ruskega letalskega salona MAKS 2015

ENODNEVNI OBISK LETALSKEGA MITINGA V ITALIJI – RIVOLTO 2015

Obiščite z nami letošnjo osrednjo letalsko prireditev v naši bližini v Rivoltu pri italijanskem Vidmu, ki bo 5. septembra 2015.

55-let Frecce Tricolori, Rivolto, Italija

Povezani članki