Promocija
knjiga Tehnike vzdržljivosti
knjiga Tehnike vzdržljivostiknjiga Tehnike vzdržljivostiknjiga Tehnike vzdržljivosti

Tehnike vzdržljivosti

22,00 € 19,90 €

avtor: dr. Chris McNab

V knjigi Tehnike vzdržljivosti skuša avtor predstaviti, kaj vse naj bi bil in obvladal sodoben bojevnik pri delovanju v celotnem spektru sodobnih spopadov in mednarodnih posredovanj po vsem svetu. Zato se pri argumentiranju svojih trditev sklicuje predvsem na izkušnje, prakso in izsledke ameriške in britanske vojske ter njihovih marincev kot ekspedicijskih sil in elitnih enot.

Redna cena: 22,00 eur, poštnina: 5,00 eur, vsak naslednji artikel le 1,00 eur

Opis izdelka

Knjiga Tehnike vzdržljivosti je prvo delo dr. Chrisa McNaba, prevedeno v slovenščino. Avtor je zgodovinar in glede na druga dela, ki jih je moč najti v knjigarnah, tudi ljubitelj vojaštva in borilnih veščin.

Čeprav se obravnavana tematika še najmanj ukvarja s pridobivanjem in usposabljanjem sodobnih bojevnikov, se ob prebiranju knjige vseeno postavljata vprašanji, kako in kje pridobiti ali usposobiti take bojevnike.

V knjigi Tehnike vzdržljivosti skuša avtor predstaviti, kaj vse naj bi bil in obvladal sodoben bojevnik pri delovanju v celotnem spektru sodobnih spopadov in mednarodnih posredovanj po vsem svetu. Zato se pri argumentiranju svojih trditev sklicuje predvsem na izkušnje, prakso in izsledke ameriške in britanske vojske ter njihovih marincev kot ekspedicijskih sil in elitnih enot. Vendar moramo poudariti: elitizem se v vojski doseže le s trdim delom, vzdrževanjem visokih meril usposobljenosti in ravnanjem v skladu z deklariranimi vrednotami. (polkovnik Peter Zakrajšek)

Knjiga je lahko dodatna literatura za tiste, ki se ukvarjajo z usposabljanjem v vojski, vir podatkov za tiste, ki se zanimajo za vojsko, ter v pomoč pri razmišljanju tistim, ki se ukvarjajo z vizijo razvoja sodobne vojske.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Št. strani

192

Leto Izida

2007

Jezik

slovenščina

Vezava

trda

ISBN/EAN

978-961-6177-12-2

Mere izdelka v x š

16,5 x 24 cm

Založba

Defensor

Avtor

dr. Chris McNab

Prevod:

Igor Harb

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Tehnike vzdržljivosti”