Akcija!

Tehnike vzdržljivosti

22,00  19,90 

avtor: dr. Chris McNab

V knjigi Tehnike vzdržljivosti skuša avtor predstaviti, kaj vse naj bi bil in obvladal sodoben bojevnik pri delovanju v celotnem spektru sodobnih spopadov in mednarodnih posredovanj po vsem svetu. Zato se pri argumentiranju svojih trditev sklicuje predvsem na izkušnje, prakso in izsledke ameriške in britanske vojske ter njihovih marincev kot ekspedicijskih sil in elitnih enot.

Redna cena: 22,00 eur, poštnina: 5,00 eur, vsak naslednji artikel le 1,00 eur

Ni na zalogi

Opis

Knjiga Tehnike vzdržljivosti je prvo delo dr. Chrisa McNaba, prevedeno v slovenščino. Avtor je zgodovinar in glede na druga dela, ki jih je moč najti v knjigarnah, tudi ljubitelj vojaštva in borilnih veščin.

Čeprav se obravnavana tematika še najmanj ukvarja s pridobivanjem in usposabljanjem sodobnih bojevnikov, se ob prebiranju knjige vseeno postavljata vprašanji, kako in kje pridobiti ali usposobiti take bojevnike.

V knjigi Tehnike vzdržljivosti skuša avtor predstaviti, kaj vse naj bi bil in obvladal sodoben bojevnik pri delovanju v celotnem spektru sodobnih spopadov in mednarodnih posredovanj po vsem svetu. Zato se pri argumentiranju svojih trditev sklicuje predvsem na izkušnje, prakso in izsledke ameriške in britanske vojske ter njihovih marincev kot ekspedicijskih sil in elitnih enot. Vendar moramo poudariti: elitizem se v vojski doseže le s trdim delom, vzdrževanjem visokih meril usposobljenosti in ravnanjem v skladu z deklariranimi vrednotami. (polkovnik Peter Zakrajšek)

Knjiga je lahko dodatna literatura za tiste, ki se ukvarjajo z usposabljanjem v vojski, vir podatkov za tiste, ki se zanimajo za vojsko, ter v pomoč pri razmišljanju tistim, ki se ukvarjajo z vizijo razvoja sodobne vojske.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Št. strani

Leto Izida

Jezik

Vezava

ISBN/EAN

Mere izdelka v x š

Založba

Avtor

Prevod:

Igor Harb

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tehnike vzdržljivosti”

Morda vam bo prav tako všeč…