Promocija
Damir Črnečec, knjiga, Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi
knjiga Damir Črnečec, knjiga, Obveščevalna dejavnost v informacijski dobiknjiga Damir Črnečec, knjiga, Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi

Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi

29,90 € 20,00 €

avtor: dr. Damir Črnčec

Knjiga Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi je namenjena tako varnostnim in obveščevalnim strokovnjakom, tistim, ki se ukvarjajo z nadzorom nad tem sektorjem, kakor tudi kritični javnosti, ki je pomemben del sodobne obveščevalne zgodbe.

Avtor se v knjigi, ki obsega 280 strani, ni osredotočil na to, da bralcem ponudi odgovore na vsa vprašanja, temveč da poskuša odgovoriti na najbolj bistvena, hkrati pa vzpodbudi razpravo o sodobnih varnostnih in obveščevalnih vprašanjih. Nekatera izmed njih so stalna in spremljajo obveščevalno dejavnost že od njenega samega začetka.

Redna cena: 29,90 eur, poštnina: 5,00 eur, vsak naslednji artikel le 1,00 eur

Opis izdelka

Avtor knjige »Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi« je dr. Damir Črnčec, docent za obrambni in varnostni sistem na Fakulteti za državne in evropske študije ter nekdanji generalni direktor Obveščevalno varnostne službe Ministrstva za obrambo.

»Delo je namenjeno tako varnostnim in obveščevalnim strokovnjakom, tistim, ki se ukvarjajo z nadzorom nad tem sektorjem, kakor tudi kritični javnosti, ki je pomemben del sodobne obveščevalne zgodbe. Ambicija dela ni, da ponuja odgovore na vsa vprašanja, temveč da poskuša odgovoriti na nekatera izmed njih, še bolj pa, da vzpodbudi razpravo o sodobnih varnostnih in obveščevalnih vprašanjih. Nekatera izmed njih so stalna in spremljajo obveščevalno dejavnost od njenega samega začetka. Meni najbolj ljubo je Quis custodiet ipsos custodes?. Druga so postala bolj izstopajoča zaradi časa in okolja v katerem živimo. Tukaj se mi zdi največji izziv, s katerim se bo potrebno spopasti, kako nadzirati obveščevalno dejavnost v zasebnem sektorju.« (dr. Damir Črnčec)

Dodatne informacije

Teža 00 kg
Št. strani

280

Leto Izida

2009

Jezik

slovenščina

Vezava

trda

ISBN/EAN

978-961-6177-28-3

Mere izdelka v x š

16,5 x 24 cm

Založba

Defensor

Avtor

dr. Damir Črnčec

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi”