OGLED LETALSKEGA SEJMA DUBAI AIRSHOW 2021

by Urednik

Z Revijo OBRAMBA na letalski salon DUBAI AIRSHOW 2021

Sredi novembra bosta v Združenih arabskih emiratih potekala letalski sejem Dubai Airshow 2021 in svetovna razstava Dubai Expo 2020 z glavnim motom sejma Povezovanje misli, ustvarjanje prihodnosti. Strokovno-turistično potovanje v Dubaj, največje mesto Združenih arabskih emiratov, skupaj organizirata Revija Obramba in turistična agencija Betweem-TMC.

Dubai Airshow 2021, ki bo potekal od 14. do 18. novembra, združuje letalsko in obrambno industrijo, kar obljublja, da bo najbolj izjemna izkušnja v zgodovini letalskih predstav. Kot edini globalni letalski sejem odprt za javnost po letu 2019,  bo Dubai Airshow 2021 predstavil svojo najbolj razburljivo izdajo. Predstavil bo najnovejše proizvode letalske industrije, ene najbolj inovativnih in v prihodnost zazrtih industrijskih panog. Za vse vodilne svetovne letalske proizvajalce je v zadnjem desetletju najbolj zanimiv azijsko-pacifiški trg, zato bo Dubai Airshow 2021 predstavil vse tehnološke vrhunce letalske industrije, tako civilne kot vojaške. Če je civilno letalsko področje nekoliko v zatonu zaradi pandemije, pa tega ne moremo trditi za vojaško letalstvo in v Dubaj bo priložnost tako za zahodne kot vzhodne ter proizvajalce iz azijsko – pacifiške regije.

Hkrati bo v Dubaju potekala svetovna razstava Dubai Expo 2020 (prireditev je bila predstavljena iz lanskega leta), moto sejma je Povezovanje misli, ustvarjanje prihodnosti. Teme priložnosti, mobilnosti in trajnosti bodo obiskovalce navdihnile k ohranjanju in zaščiti planeta, raziskovanju novih meja in izgradnji boljše prihodnosti za vse.  

Priložnost: odkrivanje potencialov  posameznikov in skupnosti za oblikovanje prihodnosti.

Mobilnost: ustvarjanje pametnejšega in produktivnejšega pretoka ljudi, dobrin in idej, tako fizično kot virtualno.

Trajnost: spoštovanje in življenje v ravnovesju s svetom, v katerem živimo, da bi vsem zagotovili trajnostno prihodnost. Tudi to prireditev si boste lahko ogledali v živo!

Potovanje pripravljamo v času od 14. do 21. novembra 2021, poleg ogledov obeh prireditev pa pripravljamo vrsto dodatnih aktivnosti, s katerimi boste doživeli Bližnji vzhod.

Za podrobnosti o potovanju kliknite na povezavo:

Dubai airshow 2021

Povezani članki