Pogoji poslovanja

by adminOBR

Prodajalec:

Defensor d.o.o., Hudo – Ob mlinščici 2, 1235 Radomlje

Telefon: (01) 24 10 266, Fax.: (01) 24 10 267, email: defensor@siol.net

Osnovni kapital: 12.518,78 EUR, registrski vložek 1/24205/00 – Okrožno sodišče v Ljubljani

Zavezanec za davek na dodano vrednost,

davčna številka: SI31026192

Naročnik in kupec:

Obiskovalec spletne strani, ki kupuje s pomočjo nakupovalne košarice, vnese podatke in jih elektonsko odpošlje prodajalcu.

Način plačila:

Naročniki revije plačujejo naročnino za revijo četrtletno (trimesečno), s položnico v 8 dneh po izstavitvi računa, ali preko trajnika v naročnikovi banki.

Nakup ostalih izdelkov (posameznih številk revije Obramba, posebnih številk revije Obramba in knjižnih del) plača kupec po povzetju ali po predračunu (za podjetja).

Poštnina:

Redno mesečno pošiljanje revij naročnikom je brezplačno.

Pri nakupu ostalih artiklov veljaja naslednji pogoj:

  • za nakup prodajalec zaračuna stroške poštnine 1,50 € za revije in posebne izdaje revije za prvi kos, vsak naslednji pa je 1,00 €.
  • za nakup prodajalec zaračuna stroške poštnine 5,00 € za knjige in izdelke Outdoor trgovine za prvi kos, vsak naslednji pa je 1,00 €.

Rok dobave:

Naročniki prejmejo revije ob izidu, prvo sredo v mesecu, praviloma en dan preden je revija v redni prodaji. Pri vseh ostalih nakupih je dobavni rok 8 dni.

Rok veljavnosti ponudbe:

Ponudba velja do prodaje zalog.

Pravica do odstopa:

V skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov kupec lahko v roku 15 dni po prejemu naročenih artiklov pisno sporoči, da odstopa od naročila in prejete artikle v roku 15 dni nepoškodovane, v originalni embalaži, vrne. Kupnino bomo vrnili v roku 8 dni od prejema vrnjenih artiklov. V skladu z istim členom, kupec oz. naročnik pravice do vrnitve prejetih revij nima.

Shramba pogodbe:

Naročilo bomo hranili na sedežu družbe eno leto in ga lahko kupec kadarkoli dobi na vpogled.

POMOČ PRI NAROČANJU V SPLETNI TRGOVINI DEFENSOR D.O.O.

Spletna trgovina je zasnovana tako, da lahko v njej kupujete kar se da enostavno. Poleg vsakega artikla, ki ga želite kupiti, vpišite količino in kliknite na gumb NAKUP. V košarici so vsi artikli, ki ste jih izbrali. Vsakega posebej lahko izbrišete, mu spremenite število kosov, ali pa le nadaljujete z nakupom. Poleg vsakega artikla so tudi cene (cena izvoda z DDV, skupni znesek artikla, skupna vrednost vsega naročila skupaj z DDV ). Košarico lahko kadarkoli tudi izpraznete. Ko končate z nakupom in imate v košarici vse, kar želite kupiti, nadaljujete na stran s podatki o naročniku ter nato k blagajni. Vse podatke boste imeli pred pošiljanjem možnost ponovno preveriti, potrdilo o prejemu naročila pa si lahko natisnete, pošlje pa se vam tudi na vaš elektronski naslov.

Nekaj opozoril:

Ko zapustite brskalnik ali pa ste več kot 20 minut neaktivni, se vsebina košarice samodejno izbriše. Zato naj vas ne skrbi, če ste v košarico položili izdelke, a se za nakup vseeno ne odločite. Ko zapustite brskalnik ali ko mine 20 minut, se košarica samodejno izbriše.

Prav tako bi vas radi opozorili, da mora imeti vaš brskalnik priključene kolačke “cookies”. V primeru, da ste kolačke izključili, ne boste mogli uporabljati naše spletne trgovine, saj brez kolačkov ni mogoče zagotoviti konistentnosti nakupovanja.