Navodila uporabe

by adminOBR

[toggle]
[toggle_item title =”Kako oddam oglas?”] Mali oglas za rabljene predmete na spletni strani www.obramba.com oddate tako, da kliknete gumb VPIŠI OGLAS, nato pa sledite zapisanemu postopku. V primeru težav nam pišite na defensor@siol.net. [/toggle_item]
[toggle_item title =”Kako urejam že objavljen oglas?”] Za urejanje objavljenih malih oglasov na spletni strani www.obramba.com kliknete gumb UREDI OGLAS, nato pa vpišete vaš elektronski naslov ter geslo, ki smo Vam ga poslali na elektronski naslov ob oddaji oglasa. V primeru težav nam pišite na defensor@siol.net. [/toggle_item]
[/toggle]

Pogoji uporabe malih oglasov

V malih oglasih na spletni strani www.obramba.com se lahko oglašuje le rabljene predmete, za nove artikle in storitve pa nam pišite na defensor@siol.net.

Uporabniki malih oglasov kupujete in prodajate na lastno odgovornost. Komunikacija med prodajalci in kupci poteka preko zasebnih elektronskih sporočil.

Oglas mora vsebovati:

– kategorijo,
– naslov,
– kontaktne informacije (el. pošta, telefonska),
– kraj,
– ceno (v evrih),
– fotografijo/-e;

Oglas naj bo napisan čitljivo, zaželjena je raba knjižnega jezika. Oglas naj bo napisan pregledno, s kratkim in jedrnatim opisom predmetov prodaje ter informacijo o njihovem stanju. Iz naslova oglasa naj bo razvidno kaj se prodaja/kupuje.