33. mednarodno srečanje zbiralcev militarij v Šempetru

by Urednik

Nedelja 19. oktobra 2014 – MEDNARODNO SREČANJE ZBIRALCEV MILITARIJ

Društvo ljubiteljev soške fronte vabi v nedeljo 19. oktobra 2014 na že 33. MEDNARODNO SREČANJE ZBIRALCEV MILITARIJ, ki bo med 9.00 in 15.00 uro potekalo v HIT športnem centru v Šempetru pri Gorici.

Srečanje zbiralcev militarij v Šempetru velja za največji sejem zbiralcev stare vojaške opreme v Sloveniji. Na njem so prisotni tako ljubitelji militarij iz Slovenije, kot tudi tujine. Na sejmu lahko najdemo vojaško opremo, vozila in orožje (ter njihove dele) za v svojo zbirko tako iz časa prve kot tudi druge svetovne vojne, seveda pa tudi kasnejših časov.

Društvo ljubiteljev soške fronte organizira mednarodno srečanje zbiralcev militarij v Šempetru pri Gorici dvakrat letno – v aprilu in oktobru.

Na sejmu bo prisotno tudi založniško podjetje Defensor, ki izdaja revijo Obramba in ostalo vojaško literaturo.

Pripravil: A. Knific, foto: Mednarodno srečanje zbiralcev starih predmetov

Mednarodno srečanje zbiralcev militarij - Šempeter pri Gorici, oktober 2014

Nova rubrika – MALI OGLASI:

Na spletni strani obramba.com smo uvedli novo rubriko MALI OGLASI, kjer naši bralci lahko oglašujejo rabljene predmete, oblačila, opremo, orožje, vozila, letala, plovila s področja militarij.
Stran je še v povojih, vendar že deluje…. poglejte si nekaj iz naše ponudbe in oddajte tudi svoj oglas: http://www.obramba.com/mali-oglasi/

Povezani članki