Ukrajinsko podjetje VT Group prodaja vojaška vozila zveze NATO

by Urednik

BRITANSKI VOJAŠKI TERENCI NA VOLJO VSAKEMU UKRAJINCU

Ukrajinsko podjetje VT Group, ki se sicer ukvarja s prodajo sanitarne in higienske opreme v Ukrajini, ima zelo zanimivo ponudbo – pri njih je mogoče kupiti tudi različne vrste rabljenih in novih vojaških terenskih, inženirskih in logističnih vozil držav članic zveze NATO. Predvsem gre za rabljena vozila Kraljeve britanske kopenske vojske, ki jih v Združenem kraljestvu prodaja podjetje Army UK.

Ukrajinsko podjetje VT Group tako na svoji spletni strani ponuja vrsto kamionov za prevoz goriva, tankov,…, kot kolesna oklepna vozila Saxon AT105 4×4 (kakršne je dobila in kupila Ukrajinska vojska oz. Narodna garda), vojaška terenska vozila Land rover, cougar (tempest MPV 4×4), kot tudi gosenična vozila vseterenska vozila Hägglunds Bv206.

V katalogu družbe VT Group lahko najdemo vse vrste gradbenih strojev, kakor tudi letala, helikopterje, letališko opremo, ladje, reševalna in gasilska vozila, ki jih ponujajo poleg prodaje in najema strojev. Na spletna strani VT Group je zapisano, da je bilo podjetje ustanovljeno leta 2007, njihova glavna dejavnost pa je dobava industrijske opreme za industrijsko čiščenje.

Pripravil: A. Knific, foto: VT Group

Povezani članki