Akcija!

Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi

20,00 

avtor: dr. Damir Črnčec

Knjiga Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi je namenjena tako varnostnim in obveščevalnim strokovnjakom, tistim, ki se ukvarjajo z nadzorom nad tem sektorjem, kakor tudi kritični javnosti, ki je pomemben del sodobne obveščevalne zgodbe.

Avtor se v knjigi, ki obsega 280 strani, ni osredotočil na to, da bralcem ponudi odgovore na vsa vprašanja, temveč da poskuša odgovoriti na najbolj bistvena, hkrati pa vzpodbudi razpravo o sodobnih varnostnih in obveščevalnih vprašanjih. Nekatera izmed njih so stalna in spremljajo obveščevalno dejavnost že od njenega samega začetka.

Redna cena: 29,90 eur, poštnina: 5,00 eur, vsak naslednji artikel le 1,00 eur

Opis

Avtor knjige »Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi« je dr. Damir Črnčec, docent za obrambni in varnostni sistem na Fakulteti za državne in evropske študije ter nekdanji generalni direktor Obveščevalno varnostne službe Ministrstva za obrambo.

»Delo je namenjeno tako varnostnim in obveščevalnim strokovnjakom, tistim, ki se ukvarjajo z nadzorom nad tem sektorjem, kakor tudi kritični javnosti, ki je pomemben del sodobne obveščevalne zgodbe. Ambicija dela ni, da ponuja odgovore na vsa vprašanja, temveč da poskuša odgovoriti na nekatera izmed njih, še bolj pa, da vzpodbudi razpravo o sodobnih varnostnih in obveščevalnih vprašanjih. Nekatera izmed njih so stalna in spremljajo obveščevalno dejavnost od njenega samega začetka. Meni najbolj ljubo je Quis custodiet ipsos custodes?. Druga so postala bolj izstopajoča zaradi časa in okolja v katerem živimo. Tukaj se mi zdi največji izziv, s katerim se bo potrebno spopasti, kako nadzirati obveščevalno dejavnost v zasebnem sektorju.« (dr. Damir Črnčec)

Dodatne informacije

Teža 00 kg
Št. strani

Leto Izida

Jezik

Vezava

ISBN/EAN

Mere izdelka v x š

Založba

Avtor

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi”