Revija Obramba na outdoor sejmu: IWA 2014

by Urednik

NEOROŽNA IWA

Revija Obramba na osrednjem evropskem (svetovnem) outdoor dogodku: IWA 2014 

IWA, osrednji evropski sejem opreme za preživljanje časa v naravi, je iz zunanje vizualne podobe dokončno izgubila vsako povezavo z izvirnim nazivom »Internationale Waffen Ausstellung« in se preimenovala v »OutdoorClassics«, kar pomeni, da gre v prvi vrsti za dejavnosti na prostem, orožje pa se ob silni politični korektnosti izgubi v, za zdaj še, ohranjeni »klasični« kratici IWA.

Tudi letos se nismo mogli pritoževati nad pomanjkanjem najrazličnejših oblačil, obutve pa tudi opreme, ki so jo razstavljavci z vsega sveta ponujali v kar devetih velikanskih halah nürnberškega sejmišča. Kljub vseobsegajoči neorožni ponudbi pa je treba priznati, da se orožna vsebina, vsaj ko prideš na sam sejem, še vedno ni povsem izgubila v ozadju. Za tokratni pregled in predstavitev smo izbrali le nekaj zanimivosti, ki sem jih izluščil iz resničnih in navideznih novosti, ki so jih razstavljavci oglaševali na svojih, bolj ali manj ekstravagantnih stojnicah.

Nekaj foto-utrinkov iz sejma IWA 2014si lahko ogledate na spodnjih fotografijah, nadaljevanje članka pa si preberite v članku Roka Štuparja v reviji Obramba april 2014, ki jo že lahko najdete v kioskih in na bencinskih servisih ali naročite prek spleta Revija Obramba, april 2014.

Revija-Obramba-april-2014

Povezani članki