VIDEO: Nov “show” program Garde Slovenske vojske

by Urednik

Gardisti Slovenske vojske z novim “show” programom

Gardisti Slovenske vojske so letos oblikovali nov “show” program, ki so ga že izurili do potankosti, tako da so ga lahko prvič predstavili na javni prireditvi, koncertu ob 140. obletnici rojstva generala Rudolfa Maistra.  

V spomin na 140. obletnico rojstva generala Rudolfa Maistra je 72. brigada Slovenske vojske v sodelovanju s Centrom vojaških šol in ob soorganizaciji z Mestno občino Maribor v sredo, 9. aprila, priredila tradicionalni koncert Orkestra Slovenske vojske v Mariboru. Na letošnjem koncertu, ki je potekal v Dvorani Tabor, so poleg Orkestra Slovenske vojske nastopili še Policijski orkester, Garda Slovenske vojske in dramski igralec Bojan Maroševič.

Gardisti Slovenske vojske so ob tej priložnosti prvič javno izvedli nov predstavitveni (t.i. “show”) program, ki so ga pred tem dolgo časa vestno in do najmanjše podrobnosti urili v domači vojašnici, Vojašnici Edvarda Peperka v Ljubljani (fotogalerija). Najbolj zgovoren je posnetek njihovega nastopa v Mariboru, zato vabljeni k ogledu.

Pripravil: Jure Mikelj, foto: Robert Cotič (Slovenska vojska)

VIDEO: Nastop gardistov Slovenske vojske v Mariboru (9. april 2014)

Povezani članki